webshop voor programma's van de boeddhistische omroep op dvd

Doen en laten (afl1)

Doen en laten (afl1)

vrouwen en mannen

Uitzenddatum: Zondag 31-3-2013 14:00 – 14:30 ned. 2
Herhaling: Zaterdag 6-4-2013 10:00 – 10:30 ned. 2

19.95

Beschrijving

Hoeveel uren passen er in de dag van een werkende vrouw, een geliefde en een moeder van twee kinderen? In de eerste serie Doen & Laten gaf Anneloor van Heemstra een ongecensureerd inkijkje in haar overvolle agenda. En hoe dat bijna leidde tot een burnout. In deze tweede serie neemt Anneloor haar relaties onder de loep. Wat is de invloed van stress op hoe zij omgaat met zichzelf, met haar partner en met haar kinderen?

Doen & LatenIn het eerste deel zoomt ze in op zichzelf en de roofbouw die zij pleegt op haar eigen lichaam en geest. Waar komen haar ambities eigenlijk vandaan? Wie bepaalt er of je behoort tot de winners of losers? En hoe komen haar ideaalplaatjes tot stand? Ook Anneloors man Sem ontkomt niet aan de camera.

Doen & LatenMet haar intieme en ongezouten stijl van filmen ontvouwt Anneloor van Heemstra de invloed van stress op haar dagelijks leven. Haar ontdekkingstocht leidt langs vrienden, hoogleraren en boeddhisten. Doen & Laten is daarmee ook een portret van onze moderne maatschappij, die ons doet geloven dat stilstand achteruitgang is.

Aflevering twee – zondag 7 april
Aflevering drie – zondag 14 april

Luister 23 maart ook naar een interview met Anneloor van Heemstra in ons programma Hemelsbreed op radio 5.