webshop voor programma's van de boeddhistische omroep op dvd

Profiel: Herman Wijffels

Profiel: Herman Wijffels

Denker van de 21e eeuw

Uitzenddatum: Woensdag 22-12-2010 21:20 – 21:55 ned. 2
Herhaling: Dinsdag 4-1-2011 10:25 – 11:00 ned. 2

14.95

Beschrijving

TV_wijffels_02_hoofdNa zijn functies bij de Rabobank, de SER en de Wereldbank heeft Herman Wijffels zich volledig aan duurzaamheid gewijd. Wijffels is prominent lid van het CDA maar bekleedt op dit moment geen openbare functie en voelt zich daardoor vrij om zijn gedachten over de wereld te uiten. Dit doet hij onder andere bij de internationale denktank The World-connectors, die buiten de gevestigde instituten adviezen formuleren die ze aanbieden aan overheden en het bedrijfsleven.

TV_wijffels_01_medAan de hand van interviews met Wijffels zelf, maar ook met zijn echtgenote, Herma van der Weide, studievriend Jan Kienhuis, ex-collega bij de Rabobank Bart Jan Krouwel, medevoorzitter van The Worldconnectors Sylvia Borren,voorzitter natuurmonumenten Jan Jaap de Graeff en politicus André Rouvoet krijgen we een beeld van een gedreven individu dat zich niet zelden in de contramine begeeft.

 

 

Regie/camera/montage: Alexander Oey
Met: Herman Wijffels, Sylvia Borren, Jan Jaap de Graeff, Jan Kienhuis, Bart Jan Krouwel, André Rouvoet, Herma van der Weide
Eindredactie: Babeth M. VanLoo Geluid: Benny Jansen, Mark Witte
© 2010 een Boeddhistische Omroep Stichting productie